Günlük kullanıma uygun bal ve tarçın maskesinin hazırlaması ve uygulaması çok basit ve sonucu ise muhteşemdir. Mutfağınızda kullandığınız malzemelerden doğal ve etkili bir güzellik maskesi yapabilirsiniz. Tarçın ve bal ... DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ
PATATESLİ PATLICAN SANDVİÇ
PATATESLİ PATLICAN SANDVİÇ Malzemeleri;
- 2 kalın dilim bostan patlıcanı 1 küçük patates 1 dal dereotu 2 dal semizotu 1 çorba kaşığı soya filizi 1 tatlı kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber
Teflon tavayı yarım kaşık yağla yağlayıp patlıcan dilimlerini kızartın. Patatesi haşlayıp kabuklarını soyun ve çatalla ezerek püre haline getirin.
Dereotunu yıkayıp dal dal ayırın. Semizotunu temizleyip yapraklarını ayırın.
Dereotu, semizotu, kalan yağ, tuz ve karabiberi püreye ekleyip karıştırın.
1 patlıcan dilimini servis tabağına yerleştirin. Üzerine püreli karışım ve soya filizini ilave edip kalan dilimi kapatın. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.
Dereotunu yıkayıp dal dal ayırın. Semizotunu temizleyip yapraklarını ayırın.
Dereotu, semizotu, kalan yağ, tuz ve karabiberi püreye ekleyip karıştırın.
1 patlıcan dilimini servis tabağına yerleştirin. Üzerine püreli karışım ve soya filizini ilave edip kalan dilimi kapatın. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.
Patatesli patlıcan sandviçin 1 porsiyonu 215 kaloridir.
Kaynak : PATATESLİ PATLICAN SANDVİÇ - www.belinceltme.com
Yorumlar
Yorum Gönder